Kundesenter


Personvern 
Getvital AS selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke denne informasjonen med tredjepart. Utenforstående kan kun få innsyn i denne informasjonen dersom de skal gjennomføre bestemte tjenester for oss. I slike tilfeller inngås strenge avtaler for å beskytte informasjonssikkerheten. Vi vil også alltid bestemme hvordan behandlingen av opplysningene skal foregå. Vi registrerer kun personopplysninger som er nødvendige for å håndtere og identifisere kunder, ordre og garantiansvar. Iht. Personopplysningsloven har enhver som ber om det rett til innsyn i en virksomhets behandling av personopplysninger. Getvital AS er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene som beskrevet ovenfor.

Vi bruker cookies, som de fleste andre nettsteder, for å bedre brukeropplevelsen av nettsidene våre.

En informasjonskapsel, eller «cookie», er en liten tekstfil som lagres i nettleserens minne. Disse brukes for eksempel til å ivareta brukervalg du gjør på siden, lagre handlekurven din og å analysere hvordan du bruker sidene våre slik at vi kan forbedre oss.

 

Disse tjenestene bruker vi på våre sider:

 

  • Analyse

 

Google Analytics

Dette er vårt analyseprogram. Vi bruker dette til å blant annet se hvor våre brukere kommer fra, hvor ofte de besøker siden vår og hvor trafikken inn kommer fra.

 

Google Tag Manager

Vi bruker Google Tag Manager for å administrere analyse og digitale tjenester.

 

  • Markedsføring

 

MailChimp

Vi bruker MailChimp for utsendelse av nyhetsbrev og gode tilbud. Det brukes også for å analysere våre nyhetsbrev.

 

Google Dynamic Remarketing

Vi bruker Google Dyamic Remarketing for å vise deg interessante og relevante tilbud på sider utenfor vår nettside der du ellers ville sett annonser som kanskje ikke ville vært interessante for deg

 

Facebook Pixel

Vi benytter oss av annonsering gjennom Facebook sin plattform. Denne benyttes slik at annonsering kan rettes mot målgrupper basert på besøksmønster.

 

Slik kan du unngå cookies

Dersom du ønsker å unngå cookies, kan du deaktivere bruken av disse i din nettleser. Merk at ved å gjøre dette vil flere av funksjonene på sidene ikke fungere.

 

Internet Explorer
Google Chrome
Mozilla Firefox
Safari

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.