Trail

Trail sko

For mange er Altra et terrengskomerke – og med god grunn! Den første skoen noensinne laget av Golden Harper og Brian Beckstead var en Altra Lone Peak. Resten er historie. Alle terrengmodellene er oppkalt etter fjelltopper du finner i Utah. Altra har et bredt sortiment som passer alle mulige utfordringer som den norske natur har å by på. Det kan være nyttig å dele opp modellene i to kategorier for å lettere forstå skoen sitt bruksområde; Hybridsko og ren terrengsko.

Alle terrengmodellene har selvsagt balansert demping (nulldropp), fotformet tåboks slik at foten kan bevege seg naturlig og Fit4Her design i damemodeller.

 

Hybridsko

Hybridmodellene er skoene som er laget for å tåle løping på asfalt, grus og mindre tekniske stier. Gummiblandingen på slike sko er konstruert for å bli mindre slitt av å brukes på asfalt. Dersom du er en løper som må legge de første km av turen på asfalt for å komme til grusstien/skogen kan en hybridsko være det rette for deg.  

Våre Hybridsko (rangert fra mest til minst demping):

  • Timp
  • Superior

 

Rene terrengsko

Disse modellene er ment for å gjøre jobben dypt inne i skogen. Dette betyr ikke at de absolutt ikke kan brukes andre steder, men vi anbefaler å unngå for mye løping på asfalt med disse modellene. Disse modellene har vanligvis et grovere mønster under sålen, en gummiblanding som sitter ekstremt godt (Vibramsåle på Olympus og King MT) og en noe mer slitesterk overdel. I tillegg har Lone Peak og King MT en innebygget Stoneguard i sålen. Olympus har ikke dette siden sålen allerede er såpass tykk.

Våre rene terrengsko (rangert fra mest til minst demping):

  • Olympus
  • Lone Peak
  • King MT
  • XC Racer
Fjern alle
Velg visning:
Filtrer listen etter egne kriterier
Sortèr på:
50%
975,-
1 949,-
10+
Sortèr på:
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.